Følg Oss:

 

Kjøkkenskap

 • Underskap

  Underskap

  Har du behov for nye benkeplater til kjøkkenet ditt? Hos oss finner du et stort utvalg av benkeplater av høy kvalitet. Les mer om våre benkeskap her!

  Se alle skap
 • Overskap

  Overskap

  Skal du kjøpe nye overskap til kjøkkenet? Hos oss finner du et stort utvalg av høyskap og veggskap. Se alle skapene her!

  Se alle skap
 • Høyskap

  Høyskap

  Leter du etter nye høyskap til ditt kjøkken? Da har du kommet til rett sted! Hos oss finner du et stort utvalg av høye skap i høy kvalitet. Se alle skapene her!

  Se alle skap

Informasjon om våre kjøkkenskap

Våre kjøkkenskap er tilgjengelige i tilpassede bredder, og som standard tilbyr vi 70 dype skap. (Standardbredden til våre konkurrenter er vanligvis 60 cm) Fordi vi kan tilby skreddersydde skap, er det enkelt å lage det perfekte kjøkkenet. Nedenfor finner du informasjon om våre forskjellige skap, og hva du bør tenke på når du velger kjøkkenskap til ditt nye kjøkken.

Dimensjoner Oversikt

Underskap

Som standard tilbyr vi våre underskap i forskjellige bredder fra 20 cm til over 100 cm. Men husk, trenger du et spesialtilpasset skap kan vi produsere det! Våre skap til oppvaskbenker er tilgjengelige i bredder på 60, 80 og 100 cm da mange vasker er laget for disse breddene.

Når det kommer til farger, er alle våre skapstammer hvite som standard, men som en spesialitet kan vi tilby fargetilpassede kanter / lister, slik at du kan få samme farge / materiale som kjøkkenfrontene.

To typer skuffer– Hos oss kan du velge mellom to forskjellige typer skuffer.

Intivo – Vår standardskuff som er fullt utrekkbar og med demping. Når skuffen kan trekkes helt ut, får du optimal oversikt over innholdet. Standarddybden er 550 mm og som ekstrautstyr er det en utvidet dybde på 650 mm.

Metabox – Skuffer som brukes til kjøkkenfornyelse i allerede eksisterende benkestammer, samt i større byggeprosjekter.  Med enkeltstående skuff og myk lukking som tilbehør, lastekapasitet 25 kg. Skuffedybde 500 mm.

Overskap

Veggskap er montert på veggen ca 50 cm fra benkeplaten. Veggskapene er akkurat som underskap i forskjellige bredder, men de er ikke så dype. Disse skapene går imidlertid til forskjellige høyder, noe som gjør det mulig å tilpasse kjøkkenets design og utseende.

Selvfølgelig kan du også montere belysning under våre veggskap.

Høyskap

Høyskapene har plass til mye innhold, og er et perfekt valg når du vil ha god lagringsplass, men husk benkeplass. Våre høye skap er tilgjengelige med enten hyller eller bakker / skuffer som gjør det mulig å trekke ut hele skapets innmat, noe som gjør det mulig å få en god oversikt over hva som er i skapet, samtidig som det blir lettere tilgjengelig.