Følg Oss:

 

Spørsmål og Svar

Her finner du svar på noen vanlige spørsmål

Hva koster et hjemmebesøk?

Hjemmebesøket er like gratis som et besøk til våre forhandleres butikker, du forplikter deg ikke til noe. Det som er best for deg, blir ofte bestemt når du diskuterer med våre forhandlere, kanskje du starter med et besøk i butikken vår, eller du begynner hjemme hos deg. Den enkleste måten å bestille et møte på er å fylle ut skjemaet her.

Hva er materialet på kjøkkenfronter?

Vi jobber i flere forskjellige materialer. Våre lakkerte, folierte dører består av et MDF-brett, Medium Density Fiber Board, som enten er glatt eller riflet. MDF-platen er deretter malt av våre dyktige malere. Trefrontene er laget av tre, mens noen av detaljene for disse kjøkkenene består av en MDF-plate en med en finérflate som kjerne. De andre materialene finner du beskrivelse av på de respektive sidene for kjøkkenfronter.

Hvor produseres kjøkkenet og kjøkkenfronter

Vi produserer alle kjøkken skreddersydde og uansett om du kjøper et helt nytt kjøkken eller kjøkkenfronter, produserer vi dette på vår egen fabrikk i Rävlanda utenfor Göteborg.

Hvordan håndtere / rengjøre kjøkken / kjøkkenfronter?

Ta en titt på våre monteringsanvisninger og vedlikeholdsanvisninger som du finner på monteringsveiledningen.

Må jeg bytte skap hvis jeg vil sette inn moderne skuffer?

Nei, det gjør du ikke. Vi setter inn «oppussingskassetter» som er nye kappvegger med det nye moderne skuffesystemet på dine eksisterende rammer. Skuffene er dimensjonerte for å passe til kroppen.

Hva koster det å renovere kjøkkenet?

Prisen avhenger av hvor omfattende renoveringen er, og størrelsen på kjøkkenet. Prisen varierer også selv om det bare dreier seg om å bytte fronter, eller om du vil ha et helt nytt kjøkken. Materialvalg har også avgjørende betydning for prisnivået på innredning og hvitevarer.

Under «kjøkkenfornyelse/prisgrupper og nytt kjøkken/prisgrupper» er det et eksempelkjøkken som gir deg en ide om hvordan prisen kan variere avhengig av omfang og interiørdesign.

Hvordan vet jeg hva jeg trenger på kjøkkenet mitt?

Begynn med å måle overflatene i kjøkkenet ditt, hvilke vegger skal du dekke, hvilke vinduer og døråpninger er det der? Deretter bør du bestille et møte med oss hos en av våre forhandlere som har opplæring i hvordan et kjøkken skal utformes. Det er mange feller du kan unngå ved hjelp av våre erfarne kjøkkenleverandører.

Er det noen spesielle regler for oppussing av kjøkken?

Ja, selvfølgelig er kjøkkenet en arbeidsplass, et samlingssted, et sted å slappe av  og mye mer. Så det beste rådet vi kan gi deg er å bestille et møte med oss slik at vi kan hjelpe deg. Bruk vårt skjema til å melde din interesse.

Inspirasjon til renovering av kjøkkenet?

Du gjør rett i å samle så mange inntrykk som mulig når det er på tide med et nytt kjøkken. Se på bilder av kjøkken, sjekk ut interiørdesign hos oss og våre bransjekollegaer. Snakk med familie og venner og se hvordan deres kjøkkenløsninger ser ut. Vennligst se på vår inspirasjonssidefor kjøkken. Eller besøk noen av våre utstillinger hos våre forhandlere.

Gjøre det selv eller ansette en kjøkkenentreprenør?

Mange tar utgangspunkt i hva de selv vil når de bestemmer hvor mye av oppussingen de skal gjøre selv, men du bør heller tenke på hva du kan gjøre. Å pusse opp et kjøkken tar tid, og er litt vanskeligere enn de fleste tror, og blir det feil kan det bli veldig feil. Ta deg ikke vann over hodet, og gjør bare den delen av oppussingen som du helt sikkert vet at du klarer. La forhandlere og deres kontaktnett med håndverkere som renoverer kjøkken hver dag ta seg av resten. Har du et begrenset budsjett, og ikke så mye tid, anbefaler vi deg å satse på å bytte fronter, noe som gir deg mye kjøkken for pengene på kortere tid.

Planlegg og tegn opp kjøkkenet ditt grundig

Selv om du sannsynligvis bør la våre forhandlere ta vare på den detaljerte planleggingen, vil du få mye ut av å lage en skisse selv slik at du og kjøkkenplanleggeren og etter hvert håndverkere forstår alt for å unngå misforståelser og fordi du selv føler deg tryggere når du får alt ned på papir.

Blekkpenn på rutet papir fungerer bra.

Er håndtakene nikkelfrie?

Ja, det finnes nikkelfrie håndtak i vårt sortiment, siden de er enten i rustfritt stål, eller produsert av en sinklegering.

Kan du ikke finne svar på spørsmålet ditt? Da kan du kontakte oss via skjemaet nedenfor, og vi vil prøve å svare så snart som mulig. Alternativt kan du kontakte nærmeste forhandler!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.