Følg Oss:

 

Nytt Kjøkken

Nytt kjøkken? Vi tilbyr unike helhetsløsninger

Vi vet at det kan være en vanskelig prosess å velge, tilpasse og installere et nytt kjøkken. Hos oss kan du være trygg på at vi alltid er til stede for å veilede deg gjennom hele prosessen. Vi sørger for at du utnytter kjøkkenområdet maksimalt, og sammen med deg lager vi en unik og kostnadseffektiv totalløsning som omfatter alle kjøkkendeler: skrog, fronter, benkeplater, skuffesystemer og tilbehør. Ved levering vil vi selvsagt også hjelpe deg med montering.

Et Novaflex-kjøkken er takket være godt råmateriale, en sterk konstruksjon, et kjøkken som holder seg pent og friskt i lang tid. Våre skrog og dører er tilgjengelige i en rekke farger og design som strekker seg fra massivt tre til lakkert.

Skap

SKAP OG SKROG

Alle skap er laget av 16 mm melaminbelagt støpeplate, som standard er skapene dekket av hvit melamin.

Du kan også velge å ha en hvit melaminramme kantet med ABS-forkant i eik, bjørk, bøk, valnøtt, rød or, melke-eik og grå eller trefront, vokset eller beiset i trebittet eik, bjørk, bøk, valnøtt. Rammer kan også males i noen av våre valgte farger eller i hvilken som helst NCS-farge. Les mer om våre kjøkkenskap og rammer her..

DIMENSJONER

Novaflex sortiment av skrog er meget bredt, og dekker alt fra den smaleste håndklestang til 1000 mm skuffedører. Å bruke våre standardstørrelser på skrog gjør at standard hvitevarer passer rett inn. Med vårt store produktspekter kommer du langt, så spesialtilpasser vi det som trengs for et perfekt resultat.

Vi har også et stort utvalg av hyller, dekorlister, braketter og andre detaljer som passer til og forbedrer utseendet på kjøkkenet du har valgt.

KJØKKENFRONTEN

Utseendet på kjøkkenet er i stor grad bestemt av kjøkkenfrontene ettersom disse avgjør hvor mye av skroget som blir synlig. Håndtak, beslag og andre detaljer skaper sammen med fronten det designet du ønsker.

 

KUNDETILPASSET

Uvanlig høyt eller lavt under taket, eller en vegg som ikke samsvarer med de vanlige skapbreddene? Det er ikke noe problem. Vi tilpasser bare kjøkkenet til rommet, i stedet for å måtte gjøre det motsatte. Snakk med nærmeste forhandler hvis du er interessert i å skape noe som er skreddersydd til dine ønsker.