Følg Oss:

 

Kjøkkenfronter i lakk og høyglans

Våre Kjøkkenfronter i Høyglans og Lakk

Gjennom mange år har vi utviklet våre produksjonsmetoder for lakkerte kjøkkenfronter i MDF. Hele kjøkkenet er laget i ett stykke. Dette gir en uovertruffen holdbarhet, og du slipper sprekker i skjøter. For å forhindre at dørene slår seg, har flere modeller et motfresningsspor på baksiden som hjelper med å holde døren rett. Velutviklede overflatebehandlingsmetoder gjør dørene slitesterke. Volumproduksjonen foregår med moderne og miljøvennlige metoder. Som kunde har du muligheten til å velge en hvilken som helst NCS-kode, og du kan også få høyglansspor i 90 glans.

HØYGLANS & RILLEDE FRONTER 19 MM

Lakkerte og rillede fronter gir et mykt inntrykk og en hjemmekoselig følelse. Døren er tilgjengelig med ulike kantprofiler og i en rekke farger, modeller og tykkelser. Ekstremt populær!

Ramsö Antik – Kantprofil DÖVAD , 19mm

Ramsö – Kantprofil DÖVAD, 19mm

Åvik – Kantprofil ODAL, 19mm

Åstol – Kantprofil ODAL, 19mm

Almön – Kantprofil ODAL, 19mm

Odal – Kantprofil ODAL, 19mm

Koster – Kantprofil PROFIL, 19mm

Koster Antik – Kantprofil PROFIL, 19mm

KANTPROFILER 19 MM

Odal – Åvik, Almön, Åstol, Ramsö, Ramsö Antik

Profil – Koster, Koster Antik

Dövad – Ramsö, Ramsö Antik

HØYGLANS & RILLEDE FRONTER 16 MM

Diplomat «B»

Louise «B»

Classic «S»

Harmoni «S»

Finess «B»

Camilla «S»

Linjett «V»

Linjett «VH»

Studio «L»

Pärlspont

KANTPROFILER 16 MM

Profil

LAKKERTE, GLATTE DØRER

Glatte, lakkerte dører er alltid i tiden. Med vårt brede utvalg av kantprofiler og farger er det noe for alle. Våre glatte modeller kan også males i høyglans, glanset 90, i hvilken som helst farge. Døren kan leveres i tykkelser på 16 mm og 19 mm.

Postform – Hvit høyglans med kantprofil BUA

Onyx – Hvit høyglans med kantprofil ONYX

Idala – Hvit høyglans med kantprofil IDALA

KANTPROFILER 19 MM

Bua

Idala

Onyx

KANTPROFILER 16 MM

Profil

Postform

Dövad

HØYGLANS & RILLEDE FRONTER I RUSTIKK UTFØRELSE

Vakre, rillede fronter med 90-graders hjørner. Frontene er 19 mm tykke, og finnes i et bredt spekter av farger. Velg et riflet eller glatt speil. Du kan til og med få fronter med treplugger – en vakker detalj som fører tankene hen til sjarmen ved et landsens kjøkken.

Anna

Vallda

Backa

Maria

Maja

KANTPROFILER 19 MM

Opal – Anna

Backa, Vallda

HØYGLANS & RILLEDE FRONTER I KLASSISK UTFØRELSE

Värö

Åsa

Gotland

Gotland Antik

Maria

Anna

KANTPROFILER 19 MM

Odal – Gotland, Maria, Anna

Profil – Varö, Åsa

RILLEDE FRONTER I RUSTIKK UTFØRELSE – SPESIAL

Informasjon om Kjøkkenfronter i Høyglans og Lakk

Lakkerte kjøkkenfronter er produsert i MDF med en spesiell blanding av blader og nåletre. For en rasjonell produksjon legger vi stor vekt på dypfresningsegenskapene til MDF-platene, noe som er viktig for det endelige resultatet, samt rasjonell produksjon. MDF er en plate som har egenskaper som passer perfekt til møbler og innredning. MDF står for Medium Density Fiberboard. Det er en slags trefiberplate som er produsert i en tørr prosess, og som inneholder et bindemiddel i form av melaminlim.

Sluttresultatet til kjøkkenfrontene er i stor grad bestemt av deres tetthet, blanding av nåler og hardved og hvordan overflaten blir pusset før maling. Vanligvis ligger tettheten innenfor området 600 – 800 kg / m3. Jo høyere tetthet en plate har, desto bedre skjæreegenskaper har den. I tillegg gir det bedre maleegenskaper, spesielt på kantene der det kan oppstå problemer når det «suger» mye farge. Hvor godt overflaten er trimmet, gir ulike resultater for hvor godt malingsresultatet blir. MDF-platen er tilgjengelig i forskjellige tykkelser hvor av kjøkkenfronter er laget i 16 eller 19 mm MDF, mens dekksider kan ha andre tykkelser.