Følg Oss:

 

Kjøkkenfornyelse

Hva koster kjøkkenfornying og hvordan gjøre det billig?

Noe du er garantert får når du bestiller en kjøkkenfornyelse fra Novaflex er valgfrihet i forhold til budsjett. Vi har et bredt spekter både når det gjelder dimensjoner, materialer og overflatebehandlinger. Skriv ned dine tanker, ideer og ønsker og del disse ved enten å besøke butikken vår eller bestill hjembesøk kostnadsfritt.

Hos oss finner du alt, og du bestiller bare det du trenger. Sannsynligvis er det ingenting galt med skapene dine, men kanskje du vil fornye kjøkkenet med noen nye farger og smarte løsninger? Vi er en av Sveriges ledende selskaper innen kjøkkenfornyelse, og i vårt brede utvalg finner du produkter som passer til deg og ditt hjem.

Vi tilbyr kjøkkenfronter i en rekke stilarter, alt fra moderne til landlig. Sammen med stilig tilbehør som lyslister, pilasters, krydderhyller og vinstativ blir kombinasjonsmulighetene ubegrenset. Hvis du vil supplere med nye skap, vil vi selvfølgelig også hjelpe deg med dette. I en første fase tilbyr vi gratis hjemmebesøk.

Moderne hvitt kjøkken

DINE FØRSTE VALG

Design, hva liker du. Hvilken stil passer deg. Gjør deg opp en mening om hva du liker, sett opp et budsjett og kontakt vår lokale representant. De er eksperter på hva som kan oppnås på et kjøkken, både enkle og avanserte funksjoner.

Klikk nedenfor for å finne nærmeste forhandler og showroom hvor du kan se på kjøkken og kjøkkenfronter mens du får inspirasjon til ditt nye kjøkken.

Finn en butikk

FUNKSJONER I KJØKKENET

I det moderne kjøkkenet er valget av skuffer viktige. Vi tilbyr alt fra enkle skuffer på hjul til skuffer med fullt utdrag, demping og myk stenging. Det er veldig enkelt å måltilpasse dagens moderne skuffesystemer til alle kjøkken. Dette betyr at vi kan tilby kolonialskuffer der det også går an å lagre gryter og husholdningsredskaper. Med moderne innredning i skuffene kan til og med eldre kjøkken tilby alle funksjonene hjemmekokken drømmer om i sitt moderne kjøkken. Vi har mange smarte løsninger som kan tilpasses og justeres etter dine ønsker.

Moderne kjøkkenkasser
Utvalg av kjøkkenfronter

HVA VI TILBYR

Vi tilbyr deg en kjøkken- og lagringsløsning på eksisterende skrog. Etter et hjemmebesøk, måler, produserer og monterer du eller vi kjøkkendører og skuffer på dine eksisterende skrog. Vi produserer på fabrikken i Rävlanda. Alt du trenger å gjøre er faktisk bare å velge design.

Se våre kjøkkenfronter

LA OSS HJELPE DEG Å FORNYE KJØKKENET

Vi målproduserer fronter basert på dine ønsker, og ved levering vil vi hjelpe deg med monteringen. Kjøkkenfornyelse er en smart, enkel og billig måte å fornye kjøkkenet på.

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Vi har lang erfaring med å renovere kjøkken, og den enkleste måten å komme i gang er å bestille et gratis hjemmebesøk!

Når du bestiller et hjemmebesøk, kommer en av våre forhandlere til huset ditt og hjelper deg med å planlegge alt relatert til kjøkkenet! Med hjelp av deg lager vi deretter et design som du liker! Selvfølgelig vil du også få en pris på jobben!

Tilpassede fronter basert på dine ønsker

Vil du vite mer? Klikk nedenfor!

Så er kjøkkenet ditt fornyet