Følg Oss:

 

Slik fornyer vi kjøkkenet ditt

Nytt kjøkken i 6 enkle steg

Novaflexmetoden®

Hjemme Besøk

STEG 1 – BOOKE MØTE

HJEMMEBESØK ELLER MØTE I UTSTILLING – DU VELGER!

Det kan begynne på mange måter. Du kommer til oss, eller vi kommer til deg. En ting er sikkert, et hjemmebesøk er ofte veldig effektivt, og vi sitter sammen på kjøkkenet ditt, og planlegger ditt nye kjøkken. Du får mye inspirasjon og tips fra oss.

Utforming

STEG 2 – VELG DESIGN

HVITT, SVART, MALT ELLER TRE, VALGET ER DITT.

Velg mellom et bredt spekter av fronter, benkeplater og beslag. Vi har med oss prøver på kjøkkenfronter, håndtak og benkeplater. Sammen finner vi ut av hvilken modell som passer til ditt nye kjøkken.

Måle og Design

STEG 3 – VI MÅLER OG TEGNER OPP

DITT NYE KJØKKEN VOKSER FRAM

Vi måler hele kjøkkenet ditt. Skisserer en felles løsning, kanskje er det nødvendig med en tegning for å få fram hele følelsen. Så avslutter vi med å kontrollmåle dine eksisterende fronter og stammer for å tilpasse de nye kjøkkenfrontene etter mål.

Funksjon

STEG 4 – VELG PLASS OG FUNKSJON

SKAFF DEG MODERNE FUNKSJONER PÅ KJØKKENET

Du kan forandre eksisterende kjøkken, og gjøre det mer komfortabelt og moderne.

Velg skuffer i stedet for dører i underskap · Få et moderne system for kildesortering · Lag plass til viktige samtaler · Få et skikkelig matskap · Bytt til skuffer med fullt uttrekk, og det blir enklere å finne fram i skuffene.

Fremstillnings

STEG 5 – KLART FOR PRODUKSJON

ALLE VALG ER TATT

Fronter, skap og skuffer er produsert i vår moderne fabrikk i Rävlanda.

Etter noen uker blir de sendt ut for montering.

Montering

STEG 6 – SISTE STEGET

FLINKE FINGRE MONTERER OG JUSTERER

Siste steg, snart er det nye kjøkkenet ditt på plass. Montøren/snekkeren monterer og justerer det nye kjøkkenet. Fronter, skuffer, håndtak etc. settes på plass og justeres. Monteringstiden kan variere, kanskje har du forberedt litt selv. På enkle kjøkken tar monteringen bare noen timer, mens litt mer avanserte løsninger krever mer tid.