Følg Oss:

 

Dine valg

Din stil, dine behov og din lommebok

Å pusse opp kjøkkenet sitt er gøy, men det krever planlegging for et godt sluttresultat. Forventningene er store, det er mye å velge mellom, og det er lett å bli fartsblind. Vanligvis lønner det seg å tenke nøye gjennom ting på forhånd. Her kommer litt informasjon, noen råd, tips og ideer som forhåpentligvis kan hjelpe deg på veien når du skal bytte kjøkkenfronter.

 • Din stil

  Din stil

  Innred med din egen stil. Tenk på deg selv og hva du liker. Det er lett å se mye i interiørmagasiner, og det er selvsagt mulig å få ideer fra forskjellige magasiner, men hent også inspirasjon fra andre steder, og tenk fremfor alt personlig.

 • Dina behov

  Dine behov

  Dette er noen spørsmål som kan være bra å svare på. Noen ting er enkle å ordne, andre er mer kompliserte. Men hvis du beholder plasseringen til den tekniske installasjonen, kommer du sannsynligvis mye enklere unna det.

 • Din loomebok

  Din lommebok

  Hva er viktigst for nettopp deg? Selvsagt vil man gjerne ha alt, men sannsynligvis vil du inngå noen kompromisser underveis. Derfor er det viktig at du rangerer ønskelisten din, og spesifiserer valg av materialer, design, funksjoner og hvitevarer.

Vær oppmerksom på dette når du pusser opp kjøkkenet

 • Ett tips er å ikke blande for mange farger. Det er selvfølgelig ikke noe som er rett eller galt her. Et raskt og godt verktøy for å få en liten ide om hva du selv foretrekker, er å se under fanen INSPIRASJONfor å se hvordan det ser ut hos andre fornøyde kunder.
 • Er skapene dine i god stand? Da er det kanskje nok å fornye kjøkkenets overflate, og fokusere mer på funksjonalitet. Du kommer langt med nye håndtak, fronter og benkeplater. (Hvis du trenger å bytte mer, vil du kanskje vurdere et helt nytt kjøkken.)
 • Sett opp et budsjett, og kontakt en av våre lokale representanter og kjøkkendesignere. Det vil gjøre prosessen enklere, og du får bedre forslag som passer dine ønsker.
 • Få hjelp og lytt til våre erfarne lokale representanter. De er eksperter, og kan gi mange råd og tips om akkurat ditt kjøkken. Som amatør er det lett å gå i enkle feller, og et kjøkken inneholder mange detaljer. Hvem ønsker vel å oppleve at en dør ikke kan åpnes, at oppvaskbenken er speilvendt, eller at arbeidsflaten er for liten. Det kan jo gå 10 eller 15 år før du pusser opp neste gang.