Følg Oss:

 

Prisgrupper

HVOR MYE KOSTER DET Å BYTTE UT KJØKKENFRONTER?

Det er et legitimt spørsmål, man sitter fast i en kjøkkenstil, og så er det naturlig å lure på hva det koster, sånn ca. i hvert fall. De fleste av oss har jo et slags budsjett å rutte med.

Dessverre er det ikke så enkelt, hvert kjøkken er unikt. Antall kjøkkenskap og dører varierer. Prisen for ulike typer benkeplater, håndtak og beslag, kantlister og snekkerarbeid er trolig mer enn du kan forestille deg. Legg til forskjellige typer innredning, og det vil lett bli svært komplisert. En hylle koster ikke mye, men hvis du vil ha et kildesorteringssystem, hjørneskap med skuffer eller karuseller, eller uttrekkshyller med løft til kjøkkenmaskiner må du forvente at prisen vil stige. Bare innredning alene kan enkelt doble den opprinnelige prisen, alt avhenger av hvilket utstyr du velger.

For at du fortsatt skal få en ide om hva det koster, har vi laget et eksempelkjøkken. På dette kjøkkenet har vi gjort et fiktivt bytte av fronter, i tillegg har vi valgt å utstyre det på tre forskjellige måter: budsjett, standard, premium. Du kan se nærmere på dette under prisgruppen, og du vil forstå det bedre.

Vi har valgt å fokusere på kjøkkendører fordi det er for mange parametere å ta hensyn til. Men du får en pekepinn på at den ene måten koster litt mer enn den andre. Dessverre vil det ikke være mulig å gi deg en pris på ditt eget kjøkkenprosjekt. Men litt mer du vet. Så når du møter vår forhandler kan du hjelpe til på en god måte, så dere kommer riktig ut fra starten av. For hvis du kan fortelle vår lokale representant at så stort budsjett har jeg, disse frontene liker jeg, og her er dimensjonene på kjøkkenet mitt da kan vi hjelpe deg med å finne et kjøkken i din stil, som dekker dine behov og som passer lommeboken din.

Priseksemplet:

BUDSJETT – 24 240 kr

En budsjett «kjøkkenfornyelse» hvor vi bytter den gamle fronten til en ny front. Skuffeseksjonen utstyrer vi med nye lett-rullende skuffer, samt nye skuffefronter. Vi bytter til nye, freshe håndtak og nye hengsler med såkalt klipsfunksjon. På utsiden av kjøkkenskapene, altså den siden som vender ut mot rommet, setter vi dekningssider med et matchende utseende. Vi jobber med enkle materialer fortrinnsvis i melamin og malt MDF. Valget av fronter er begrenset til glatte fronter i kontinental høyde. Vi beholder rammene dine samt sokler, og du beholder oppvaskbenken, kjøkkenkranen og benkeplaten.

Med et budsjett «kjøkkenfornyelse» på allerede eksisterende stammer får du et fantastisk resultat bare ved å bytte fronter og skuffer, det vil si det som faktisk er synlig. Et funksjonelt og svært rimelig kjøkken.

Budget Kjøkken

STANDARD – 56 160 kr

En klassisk «kjøkkenfornyelse» hvor vi øker funksjonaliteten med smarte funksjoner som gir kjøkkenet mer karakter. Vi skifter fronter på veggskapet og på kjøleskapet og fryseren. I benkeskapet skifter vi til 2 nye lettrullende og myklukkende kjøkkenfornyingsinnsatser med 1 skuff og 2 gryteskuffer. I skuffeseksjonen skifter vi til en 4-delt lettrullende og myklukkende innsats som brukes til kjøkkenfornyelse. Vi bytter benkeplate, håndtak, hengsler og deksel på yttersidene av benkestammene. I oppvaskbenken installerer vi et nytt tetningslag og et nytt kildesorteringssett. Vi jobber fortrinnsvis med enkle og rimelige materialer som lakkerte, glatte MDF-dører, hvorav 2 skap kan monteres med glassdører, dekksider i samme materiale som frontene, og benkeplate i laminat med postformet kant. Du beholder oppvaskbenken, kjøkkenkranen, sokler og stammer.

Et drømmekjøkken for deg som setter pris på bekvemmelighet, og som ønsker et personlig preg.

Standard Kjøkken

PREMIUM – 118 680 kr

En førsteklasses «kjøkkenfornyelse». Her har vi laget en takkobling, og hevet dørene slik at de går helt opp til taket for å bruke toppen på veggskapet som en ekstra hylle. Vi har også erstattet alle skuffer med eksklusive skuffer som er fullt uttrekkbare, og som har myk lukking. En ny vinhylle er spesialtilpasset for å kunne monteres over vinduet. Vi jobber med våre mest eksklusive lakkede MDF-frontmodeller, på veggskap i kombispeildesign og på benkeskap samt over kjøleskap / fryser med speil. I to av skapene har vi installert glassdører med skrå sprosser. Dekksider, skinner og sokler i samme materiale som fronten, og benkeplate i massivt tre som er oljet med hard voks. Nye håndtak og hengsler med myk lukking. Ny kildesorteringsinnsats i benkeskapet med nytt forseglingslag. Du beholder oppvaskbenken, kjøkkenkranen og skapstammene.

Et drømmekjøkken for de som ikke vil kompromittere, og som setter pris på det lille ekstra.

Premium Kjøkken

Kjøkkenene på bildene ser ganske like ut ved første øyekast, men spennvidden er stor. Det skaper muligheter, for hvis du bare er innstilt på å inngå noen kompromiss når det f.eks. gjelder utstyr, kan vi langt på vei garantere at du finner et Novaflex-kjøkken som passer til din stil, så vel som lommeboken din.

Det som er viktigst for deg har vi oppsummert i noen punkter nedenfor:

  • Ta deg god tid, og gjør deg opp en mening om hva du liker, og hva stilen din er.
  • Tenk på hvordan du vil bruke kjøkkenet, lage mat, lese lekser, samlingspunktet på festen.
  • Finn ut av budsjettet ditt, men se det som en investering.
  • Ikke vær for feig, ta sjansen, det er faktisk nå du har sjansen til å endre og forbedre.

Er du interessert og vil vite mer, så kontakt en av våre lokale representanter.