Følg Oss:

 

Materialfakta

Informasjon om våre materialer

SKAPSTAMMER

Skapets sider, bunner og topp er laget av 16 mm hvite melaminbelagte sponplater (E-klassifisert), eller som spesiell tremønstret melamin, malt MDF, finert MDF. Forkanter har en plaststrimmel som følger designet på skapstammen. Hvite rammer kan være utstyrt med en alternativ forkant (ABS) eller med en finert forkant. Skapryggene består av 5 mm trefiberplate: hvitmalte. Finérte skap har en bakside av finert trefiberplate. Baksiden av skapstammen er utstyrt med spikerslag (fast) i topp og bunn. Bunnen i benk og høyskap er forboret for montering av støtteben. Sidene på skapet har innvendige 5 mm hull i hull med 32 mm c / c mellomrom for fleksibel plassering av hyller, trådkurver osv. Den øverste delen av benkeskapene har en front og en bakre stabiliseringslist. Koblingsskruer for kobling av skapene ved siden av hverandre er ikke inkludert i leveransen. Skap som skal kombineres med hvitevarer har åpning for ventilasjon på baksiden av skapet. Åpningen er 365×38 mm.

HYLLER OG HYLLEKNEKTER

Hvite skap har hyller laget av 16 mm hvite melaminbelagte sponplater. Skap i tremønstret melamin har hyller i tilsvarende design. Glasshyller og glass til glassskap kjøpes lokalt av forhandlere. Hylleknekter er laget av plast som standard med hurtig-feste, alternativer er mulig.

METALLHYLLER OG TRÅDKURVER

Grå epoksymalert metalltråd med glidebånd i grå plast (polypropylen).

SKUFFER

Blum-boksesystemet Intivo leveres som standard med hvitt. Sidene og bakdekselet er av dobbeltvektig hvit stålplate. Som et alternativ for skuffer er det svart stålplate eller herdet frostet glass i gryteskuffer. Bunnen er av hvite melaminbelagte sponplater. Skuffen har rulletrappsystemer med valser, og er fullt uttrekkbar. Bærevekten er 30 kg på skuffer opptil 70 cm i bredde, og 50 kg i skuffer med en bredde på 80-100 cm. Skuffene har dempet lukking de siste 50-70 mm. Skuffefrontene er justerbare i side og høyde.

For varemarkedet og noen andre markeder, leveres som standard den såkalte objekt / prosjektskuff, Metabox. Sider i kremhvitt metall. Bakside og bunn av hvite melaminbelagte sponplater. Skuffene har enkeltsidige glidelister i metall og ruller uten «selvlukking», som et alternativ kan skuffen leveres med denne funksjonen de siste 50-70 mm. De er også utstyrt med en stoppfunksjon i maksimal forlenget stilling. Bæreevnen er 25 kg. Skuffene er lette å løfte ut av skapet. Skuffefronter er justerbare i side og høyde.

GANGJERN

Selvlukkende, helt i metall, med såkalt klipsfunksjon, som betyr at døren med et enkelt håndgrep kan monteres og fjernes. Hengslene er skjult når døren er lukket. Åpningsvinkelen er 120 ° Justerbart i side, høyde og dybde. Hjørneskap og benkeskap har hengsler med 170 ° åpningsvinkel eller fri-åpnings hengsel, selv disse har klipsfunksjon, og er helt metall. Som tilbehør til hengslene er det såkalte myk lukking som klikkes på de respektive hengslene.

DEKKSIDER/FORINGER

Vanligvis 16 mm DÖVAD kant, men tilgjengelig i forskjellige utgaver 5-21 mm, avhengig av design som oppgis ved bestilling. Finnes i melamin eller som malt MDF eller i finért versjon. Foringer finnes delvis kantet med en eller flere sider, som angis ved bestilling. Utforing for å tilpasse innbygging av kjøl, mikro og ovn leveres med innbygningsskap når det er angitt i skapdokumentasjonen.

SOKLER

Basishøyden er 166 mm. Vanligvis 16 mm med rett kant. Alle sokler leveres i lengder på 2400 mm (tre lag 2100).

EMBALLASJE

Miljøvennlig krympefilm laget av polyetylen (danner karbondioksid (CO2) og vann under forbrenning. Kantbeskyttelse av sterk papp.

MÅL OG MÅLTOLERANSE

Skapets breddemål er 1 mm under moduldimensjonen. Toleranse: + 1 mm.

RESERVASJONER

Hvis du velger massive eller finerte dører, skuffefronter eller tilbehør, velger du samtidig noe personlig og unikt. Tre er et naturmateriale, og har ofte variasjoner i farger og strukturer, selv mellom de enkelte dører / skuffefronter / detaljer og leveranser, noe som er viktig å vite. Vår konstante produktutvikling kan føre til endringer i utførelse, design og konstruksjon, noe vi forbeholder oss retten til. Av trykktekniske grunner kan farger på produktet i katalogen avvike noe fra faktiske farger.